pondělí 6. října 2014

Novinka: DOVE CARING PROTECTION

Dobré ráno milé čtenářky dnes tu mám pro vás recenzi VYŽIVUJÍCÍHO SPRCHOVÉHO GELU DOVE CARING PROTECTION   je to novinka kterou už seženete ve většině drogérií !!

Vyživující sprchový gel Dove Caring Protection s technnologií NitriumMoisture, která pomáhá chránit povrch vaší pokožky během sprchování.



Jeho krémové složení napomáhá obnovovat ochrannou vrstvu pokožky a dodává jí hydrataci, hebkost a jemnost , které cítíte už po 1.použití .





Konzistence sprchového gelu je krásně krémová.




Skvěle pění jako většina sprchových gelů od Dove :) Určitě stojí za zkoušku!





Já nepotřebuji nějakou nadměrnou hydrataci , takže vyživení tohoto sprchového gelu je pro mě skvělé. Jestli některé z vás také netrpí extrémně suchou pokožkou  věřím , že s ním budete naprosto spokojené. Po osprchování nebudete potřebovat tělové mléko , což ušetří čas ;-) Většinu z nás nebaví natírat se tělovým mlékem a čekat až se vstřebá aby jsme se mohly obléct.. Gel pění skvěle, a taky velké + je jeho jemná vůně,kterou na těle cítíte i po vykoupání a která nic nepokazí ! :) ) Pokud by jste si chtěli tuto novinku pořídit, je k sehnání za cca 85Kč a někde i levněji pokud trefíte na nějakou akci ;-) 

Tak a na konec co vy? Používáte Dove sprchové gely ? Který je váš oblíbený a vyplatí se ho vyzkoušet ? Hezké pondělí !!
Také bychom chtěly poděkovaly firmě Dove za poskytnutí sprchového gelu k recenzi :)

                                                                                                                           Klára a Adéla


3 komentáře: