pátek 27. března 2015

Real Techniques - Nic´s Picks - Sada štětců / LIMITOVANÁ EDICE

Krásné ráno všem našim čtenářkám, venku je počasí nic moc tak vám den zpříjemním aspoň recenzí na pár stříbrných chlupáčů od Real Techniques, a to sadu Nic´s Picks,  která mě velice zaujala, a to jak svým blyštivým stříbrným vzhledem, tak složením různých štětců. 





Popis:
Sestry Nic a Sam Chapman přichází po roce s novou limitovanou edicí Nic´s Picks, která obsahuje 5 štětců, z nichž 3 jsou exluzivně obsaženy pouze v tomto setu. Štětce mají nový design v podobě elegantní stříbrné rukojeti s barevným popiskem a logem.









(štětce se mi nepodařilo dobře nafotit tak jsem nějaké fotky stáhla z Google.com) 




  • Duo-fiber powder brush - Tento štětec skládající ze dvou druhů štětin můžete najít také v sadě Duo-fiber collection. Je určen k rovnoměrné aplikaci pudrových přípravků.
  • Cheek brush (set exclusive) - Ty, které si zamilovaly Expert Face Brush si jistě oblíbí i tuto novinku. Cheek brush je díky své jemnosti a kulatému tvaru vhodný pro konturování obličeje.
  • Angled shadow brush (set exclusive)  - Tento štětec je první z trojice na oční líčení. Štětiny byly navrženy a vytvarovány tak, aby se vešly do záhybu oka a dokonale vytvarovaly očním stínem místa pod očním obloukem.
  • Base shadow brush - Tento štětce je úplně nejoblíbenější samotné Nic Chapman, proto v této limitované edici rozhodně nesmí chybět a nesmí chybět ani vám. Doporučuje se na nanášení základního stínu přes celé víčko nebo k aplikaci korektoru.
  • Eyeliner brush (set exclusive) - Díky štíhlé rukojeti vám tento štětec umožní vykreslení kočičí linky těsně nad hranicí řas a tím dosáhnete jejich optického zhuštění. 

Štětce jsou ultra plyšové, vyrobené z taklonových štětin a ručně stříhané. Hliníkové rukojeti jsou lehké, snadno držitelné a používatelné.

 Duo-fiber powder brush:
Tenhle štětec mě abych pravdu řekla zas nějak moc neohromil. Je určen k rovnoměrné aplikaci pudrových přípravků. Jak vidíte na fotkách, skládá se z dvou druhů štětin. Jedny kratší a jedny delší, štětiny jsou dlouhé 5 cm, což je pro mě docela dost, mám radši štětce co jsou pevné a huňaté .. Tenhle zas tak huňatý není a na aplikaci pudru taky nic moc. Tím ale nechci říct, že by nebyl kvalitní a nebo že by byl nějaký vypelichaný, to rozhodně ne! Štětiny drží pěkně ani jedna nevypadla,  zastřižený je taky krásně, jen prostě nemám ráda tyhle typy  štětců. Ještě uvidím, na co ho využiji.   






Cheek brush:
 Tak na tohoto huňáče jsem se těšila asi nejvíc! Jak vidíte na fotkách, je krásně zastřižený a opravdu huňatý. Štětiny má dlouhé 3,5 cm. Je vhodný na konturování obličeje, což už jsem taky vyzkoušela. Svoji práci provedl na 1*. Naprosto jsem se do něj zamilovala a nelituji, že jsem si sadu objednala.
Štětiny jsou jemné a velice příjemné, při konturování krásně drží tvar, neprohýbá se. Ano, takové štětce mám ráda. Je to takový větší brácha  štětce -Expert Face Brush, který je na fotkách dole,  na který taky bude brzy recenze. 











Angled shadow brush:
Tenhle štětec je jeden ze tří štětců v téhle sadě na aplikaci očních stínů. Štětiny jsou vytvarovány tak, aby se vešly do záhybu oka a dokonale vytvarovaly očním stínem místa pod očním obloukem. Na což ho také používám. Štětec má štětiny dlouhé 1,5-2cm, je krásně heboučký a středně hustý. 









 Base shadow brush:
Tento štětec se doporučuje na nanášení základního stínu přes celé víčko, nebo k aplikaci korektoru.Na korektor jsem ho ještě nezkusila, ale na nanášení stínu je super. Akorát u Sleek paletek mi při malém ťupnutí nabere moc produktu. Štětiny jsou dlouhé 1,5 cm. Štětec je krásně huňatý a pevný, na korektor v očním okolí by se možná hodil více:) 






 Eyeliner brush:

A teď k poslednímu krasavci dne, a to je tenhle štětec určený na vykreslení obočí nebo na precizní oční linku. Má hodně tenkou rukojeť, takže by aplikace linek s ním měla být snadná. Já jsem ho na linky zatím nepoužila, ale na vykreslení obočí je výborný. Štětiny jsou dlouhé  4-5 mm, je pevný a huňatý. 





Sadu štětců jsem zakoupila na e-shopu :

Cena sady je : 899Kč
Poštovné : 59 Kč při platbě předem
                  99 Kč při platbě na dobírku
Poštovné zdarma při nákupu nad 1000 Kč při platbě předem.
Já jsem si nechala poslat na dobírku, objednala jsem jeden den do 12:00 a ještě ten den mi zboží bylo odesláno, druhý den jsem balík měla doma. Odeslání je tedy velmi rychlé. Já jsem s e-shopem neměla žádný problém, štětce jsou krásné a kvalitní, takže pokud máte zájem o tuhle limitovanou edici, neváhejte !!!  Já říkám ANO :) 





2 komentáře: