úterý 18. listopadu 2014

Eveline Cosmetics Nail Therapy kondicionér na nehty 8v1

Pěkný den naše milé čtenářky :) 

Máte roztřepené nehty ? Lámou se ? Mě ano z práce dostávají dost zabrat. Koupila jsem si tedy tenhle kondicionér na zlepšení kvalitu nehtů a jsem nadšená.
Nehty jsou po něm pevnější nelámou se a jejich kvalita se postupně zlepšuje použila jsem jej zatím jen 3x ale na nehtech vidím zlepšení. Takže pokud máte taky tenhle problém a nevíte co s roztřepenými nehty které se roztrojují až do půlky nehtu a odlupuje se vrchní vrstva nehtu  (jako mě, jsem z toho už zoufalá) Pořiďte si ho ;-) Plánuji si koupit ještě další od téhle značky a myslím že nebudu zklamaná :) 

 







Popis:

Nehty pevné jako diamant získáte díky pečující kůře na nehty 8v1 Eveline Cosmetics Nail Therapy.  Pokud máte nehty poškozené po gelové či akrylové modeláži, je tento lak tím nejlepším pomocníkem na cestě k opět zdravým a pevným přírodním nehtům. Barva je mléčná a na nehtech vypadá pěkně. Navíc již po prvním nanesení kondicionéru vypadají nehtíky díky barvě laku zdravě.  Revoluční složení kondicionéru na nehty Eveline Cosmetics Nail Therapy obsahuje koncentrát s aktivním komplexem pro silné nehty. Oslňujte s pěstěnými nehty jako ze salónu.

Účinky:

  • účinně regeneruje a rekonstruuje nehty
  • zlepšuje pružnost a odolnost vůči mechanickému poškození
  • chrání proti praskání, lámání a třepení nehtů
  • dodává lesk matným a poškozeným nehtům
  • hydratuje

Složení:

  • zpevňující komplex látek – posiluje oslabené nehty

Jak aplikovat:

Naneste na poškozené nehty první den jednu vrstvu. Další den na první vrstvu další novou vrstvu a třetí den nanesete poslední třetí vrstvu. Nemusíte se obávat, že se vrstvy budou odlupovat.  Za tři dny odstraňte aplikované vrstvy a postup opakujte.



8 komentářů: