úterý 10. února 2015

Dobré legíny?

Krásné ráno naše milé čtenářky dnes tu mám pro vás článek o legínách . Které jsou dobré a které naopak nikoli ?  Jak je vůbec zkombinovat? Nosit legíny když nemáte dokonalou figuru ?

Legín už jsem měla několik a musím říct, že jedny se mi totálně vytahaly po 1 nošení (vytahaná kolena) Další se vytahaly takovým způsobem, že byla jedna noha kratší a jedna delší a to celkem dost :-/  Nějaké byly po pár nošení plné žmolků, takže šly hned do koše. Na dalších se zase roztrhaly švy, jak jsem je na sebe oblékla. Určitě máte taky podobné zkušenosti, že. Třeba že hodně prosvítají. Hodněkrát se mi ve městě stalo že jsem narazila na slečny v hodně průsvitných legínách a krátkém triku.. No nebyl to pěkný pohled, to vám říkám :)
Legíny jsem ale po všech těchto zkušenostech nezavrhla, Pořád je mám moc ráda, je to pro mě hodně pohodlný kousek oblečení který nosím hodně doma místo tepláků a taky na spaní (třeba zrovna ty co se vytahají) a také do města. Není tomu dlouho co jsem měla možnost vyzkoušet legíny ze stránky leginy.cz  a musím říct, lepší legíny jsem zatím neměla a nesehnala.



Vybrala jsem si legíny SISI a musím přiznat že když dorazily lekla jsem se, že je neobleču :D
Samozřejmě jsem je oblékla, legíny obsahují 15% elastenu, takže se krásně natáhnou.
Při oblékání popraskalo pár nitek, ale díra se nikde neudělala .. prostě nic, materiál z vnitřní části je moc příjemný,  jemný, viz foto. Materiál z venku je hladký, lehce lesklý, nic se na ně nechytá.




Prostě takové elasťáky. Jsou hodně pevné, materiál je tlustší ,a na těle neprosvítají, ale určitě si pod ně nemůžete vzít nějaké výrazné spodní prádlo ;-) a když už jsme u spodního prádla také nedoporučuji kalhotky co se vám zařežou do půlek :D Tím že legíny mají hodně elastenu tak krásně obepnou a stáhnou postavu(krásně vytvarují zadeček a stehna, mě dělají teda o dost hezčí postavu než mám :D ) Tím pádem taky zvýrazní tlusté švy a nebo zařezané gumičky u kalhotek. To ale dělá většina legín. Já je nosím s delším trikem tyhle, si troufnu i s krátkým protože vypadají jako černé uplé kalhoty. Délka je akorát ani krátké ani dlouhé, a to měřím 170 cm. Takže pokud nemůžete sehnat  dobré legíny co se nevytahají a neprosvítají, navíc vám udělají pěknou postavu doporučila bych vám tyhle. Já si tady rozhodně ještě nějaké objednám protože ta kvalita .. nesrovnatelné s legínami třeba z Bershky, H&M . Jsem spokojená a ráda bych je doporučila dál. Přidávám pár fotek, popis legín a odkaz kde se na ně můžete mrknout. Na eshopu mají velký výběr(jak barvy tak provedení) vybere si opravdu každá.







LEGÍNY SISI
To je nádhera! Cenově dostupné legíny, které vám vydrží po dlouhá léta.
Velikost: Pokud váháte s výběrem správné velikosti, klikněte níže na Pomocník výběru velikosti. 
Výstižný popis: Bodujete ráda u opačného pohlaví? Pokud budete oděna do kvalitních dámských kalhot Sisi, máte každého jistého. Muži milují legíny, protože ženám zdůrazňují křivky. Přesvědčte se, že tento kousek patří do vašeho šatníku. Vyroben je ze dvou senzibilních textílií, které se úchvatně doplňují. Baleno v luxusní dárkové krabičce.
Složení: 85% Polyester, 15% Elastan.

Legíny najdete tady : http://www.leginy.cz/leginy-sisi/


A ještě pokud si nevíte rady s těmi velikostmi, na eshopu mají tabulku a podle té si vyberete. Nemusíte se bát že vám nebudou :) Jak jsem psala hodně se natáhnou;-) Já jsem objednala S.
     Váha               Výška
S : 49 - 67 kg ,    152 - 173 cm
: 57 - 75 kg,    155 - 178 cm
L : 65 - 83 kg,     157 - 183 cm






Jak si můžete povšimnout, legíny po bocích  na stehnech a lýtkách zdobí pevná, vroubkovaná látka. Díky ní legíny vypadají zajímavě :)

Rub legín. 
Zevnitř jsou legíny díky materiálu lehce teplé, takže v nich zima nebude.






Nosíte legíny ? Máte nějaké z tohoto eshopu ? Jste s nimi spokojené ?  Určitě mi do komentářů napište i pokud mátě nějaké dotazy k legínám,  všem ráda odpovím  a přeji vám Krásný zbytek dne.


(K recenzi jsme natočily jako ukázku video. Je to naše první video, takže není úplně dokonalé. Kvůli horšímu světlu jsme musely točit venku a kvalita videa taky není úplně OK.Ale snad se vám bude líbit a určitě dejte vědět,jestli byste chtěli nějaké další video,popřípadě jaké :) )

Tak po dalším nošení popraskali přední švy a to jsem na ně byla opatrná .. Udělala se díra na koleně u švu :-/ 


9 komentářů:

  1. Vypadají opravdu skvěle. Já legíny nosím docela často hlavně kvůli tomu, že u džín mám problém s tím najít takové, které by mi nebyly dlouhé. Prostě mám krátké nohy a každé džíny musím krátit nebo ohýbat :-D Legíny většinou seženu takové, co mi sedí, ale tu průsvitnost si taky hlídám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám moc dobře vím jak je těžké sehnat dobře padnoucí džíny :D

      Vymazat
  2. Legíny jsou hodně pěkný :) musím tu stránku pořádně prokouknout
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky moc líbí tou kvalitou jsem byla dost překvapená :)

      Vymazat
  3. No, tak to moc jako kvalita nezní...vyvíjelo se to nějak dál?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je tam díra jsem dost naštvaná a to vypadali dost dobře a po pár nošení tohle :-/ Udělala se jakoby od švu je možné že mám vadný kus a látka tam byla blbě sšitá že se zašla párat jinak nwm :.-( Dodala jsem foto.

      Vymazat
  4. Vypadají moc pěkně, ale tá díra mě od nákupu odradila, takových legín, který nový vypadaly pěkně a teď jsou na vyhození, mám doma plno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ani mě nemluv já jsem se těšila že jsem konečně objevila super legíny jak si objednám ještě nějaké do zásoby a 2 oblečení díra na koleně ? To jsem je oblékala opatrně aby ty nitky moc nekřupaly..Jsem fakt naštvaná :-(

      Vymazat
  5. Je taky možné že to byl jenom vadný kus a bylo to tam blbě sešité ale nevím no :-/

    OdpovědětVymazat