úterý 30. září 2014

Co obsahuje váš šatník ? Máte svůj základ?

Máte ve svém šatníku základní kombinovatelné kousky ? Nebo každé ráno tápete nad tím jak co s čím zkombinovat  aby to vypadalo skvěle? Přidávám obrázek s 50 kusy která by ve vašem šatníku měly být !! ;-) 


Hezký večer :)

7 komentářů:

  1. Něco málo mi chybí, ale jinak jsem zjistila, že mám celkem slušnou výbavičku :D
    www.recenzekamsepodivas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super že :D Já to musím ještě překontroloval ale myslím že mi toho bude chybět více :D

      Vymazat
  2. Tak mě toho chybí více :D ale budu se snažit to rychle napravit :) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jako určitě tam není všechno, co tam máte na té grafice. Ale na druhou stranu, spousta věcí prostě neodpovídá mému vkusu, takže proč je tam mít, že? Mám tam šaty, sukně a pak hlavně spoustu bot. Už se těším na léto. Nakoupila jsem teď přes zimu dámské boty slip on, které se dobře kombinují s takovými těmi semi-casual sportovními outfity, které mám ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  4. V mém šatníku teď vládne hlavně chaos, protože tam mám už i nějaké to bio oblečení pro miminka, protože nemáme doma ještě skříňky a malý nebo malá už je na cestě. Takže u nás teď prostě není moc prostoru na to, abych dokupovala nějaké hadříky podle podobných checklistů – byť bych to dělala strašně ráda. .)

    OdpovědětVymazat
  5. Jasně, nějaký takový ten základ a standard mám. Jsou tam nějaké jeansy, trička, topíky, samozřejmě oblíbené spodní prádlo. Ale snažím se to hodně točit. Docela mě baví to prostě prodávat a nakupovat přes Vinted a podobné Marketplacy, takže se u mě oblečení moc dlouho neohřeje. Vlastně si ani nepamatuji, kdy jsem byla naposledy v klasickém kamenném obchodě. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě bych tam našla kousky, které tvoří nějakou páteřní osu. Ale je pravda, že to hodně střídám. Hodně si teď nechávám dělat potisk textilu s vlastními grafickými návrhy, takže zkouším, co lidi baví a co ne. Jsou to prostě takové moje různé vzory. Naučila jsem se, jak digitalizovat klasickou malbu, tak to pak občas prodávám, nebo to nosím jenom tak pro zábavu. :)

    OdpovědětVymazat